De Goudse Ondernemers AOV

goudse

Als ondernemer kunt u eigenlijk niet ziek zijn. Uw werk blijft liggen, u kunt uw afspraken niet nakomen, uw inkomsten lopen terug. Wellicht heeft u zelf de nodige middelen achter de hand. Maar is dit voldoende om uw uitgaven te bekostigen als u geen inkomen heeft uit uw onderneming?

Financiële zekerheid

Met De Goudse Ondernemers-AOV regelt u financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. U weet vooraf exact wat de hoogte van uw uitkering is bij elk percentage arbeidsongeschiktheid. Zodat belangrijke zaken, zoals het betalen van uw hypotheek, de studie van uw kinderen of uw zorgpremie, als het er op aankomt, gewoon doorlopen.

Eindleeftijd 67 jaar

Zoals bekend, schuift de AOW-gerechtigde leeftijd op naar 67 jaar. Met De Goudse Ondernemers-AOV kunt u in veel situaties kiezen voor een eindleeftijd van 67 jaar. Behalve als u een zwaar beroep heeft of zware werkzaamheden uitvoert.

Extra dienstverlening

De Goudse Ondernemers-AOV biedt u ook professionele dienstverlening om u bij arbeidsongeschiktheid weer op de been te helpen. En zij helpen u bovendien om te voorkomen dat u arbeidsongeschikt wordt. Met preventieve diensten, zoals persoonlijke coaching en de online gezondheidsscan. De Ondernemers-AOV biedt u dus al vanaf de eerste dag nuttige extra’s.

Voor álle ondernemers

De Goudse Ondernemers-AOV is er voor álle ondernemers. Of u nu starter bent, directeur-grootaandeelhouder, zelfstandige met of zonder personeel of beoefenaar van een vrij beroep.

Wilt u meer informatie of deze AOV verzekering afsluiten? Neem contact met ons op of ga naar de website van De Goudse.