Vaak vergeten vragen over AOV

maandag, 14 oktober 2013

“Is zwangerschapsverlof nu wel of niet meeverzekerd? En ben ik arbeidsongeschikt als ik mijn eigen beroep niet meer kan uitoefenen, maar ander werk nog wel?” Zomaar wat vragen die kunnen spelen rondom arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Niet de minste vragen, maar mensen zijn zich er vaak niet van bewust. Daarom komt REAAL met de Vaak Vergeten Vragen.

Top 10 Vaak Vergeten Vragen

De ‘Vaak Vergeten Vragen’ staan de komende weken centraal bij REAAL. Met deze vragen willen we consumenten bewuster maken van wat de belangrijkste vragen zijn om te stellen bij een adviesgesprek. Er komt een top 10 Vaak Vergeten Vragen voor diverse financiële producten; te beginnen met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Voorkom nare verrassingen door het stellen van de juiste vragen

Bart Janknegt, directeur Marketing en Distributie bij REAAL: “Consumenten zijn veelal goed op de hoogte, voordat zij naar het intermediair stappen. Toch vergeten zij vaak bepaalde vragen te stellen. Als je iets belangrijks op je lijstje bent vergeten te vragen, kan dat later voor nare verrassingen zorgen. Met de Vaak Vergeten Vragen helpt REAAL consumenten daarom om een weloverwogen keuze te maken.”

Ga naar de website Vaak Vergeten Vragen

« Terug naar nieuwsoverzicht