Versoepeling standaardkeuring MOVIR AOV

maandag, 16 september 2013

Movir versoepelt per direct de regeling omtrent de standaardkeuring. Bent u jonger dan 50 jaar dan hoeft u geen standaardkeuring meer te ondergaan als u een verzekering aanvraagt of wilt verhogen.

Dit betekent dat de aanvraag van een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Movir sneller en minder omslachtig wordt.

‘Schone’ gezondheidsverklaring

Het nieuwe beleid geldt voor ‘schone’ gezondheidsverklaringen. Als het ingevulde gezondheidsformulier hier aanleiding toe geeft, kan Movir besluiten om alsnog een keuring te laten uitvoeren. De standaardkeuring blijft overigens wel bestaan als men bij aanvraag 50 jaar of ouder is en een dagbedrag van €145,- of hoger kiest.

Geen tariefsverhoging

Naast het versoepelde acceptatiebeleid meldt de arbeidsongeschiktheidsspecialist dat zij per 1 januari 2014 haar tarieven niet verhoogt. Positief nieuws in een tijd waarin de technische resultaten van veel AOV-verzekeraars stevig onder druk staan en genoodzaakt zijn tarieven naar boven aan te passen.

In combinatie met de voorwaardenverbeteringen die Movir dit voorjaar heeft doorgevoerd, betekent dit een versterking van haar verzekeringsaanbod voor medische en zakelijke professionals.

(Meer informatie op www.movir.nl)

« Terug naar nieuwsoverzicht