Verbeterde voorwaarden MOVIR AOV

maandag, 25 maart 2013

Movir heeft opnieuw haar dekking uitgebreid.

Met de verbeteringen versterkt Movir haar concurrentiepositie.

In de nieuwe AOV-voorwaarden zijn het uitlooprisico, recht op herbeoordeling en zwangerschapsuitkering bij vroeggeboorte vastgelegd.

Bovendien krijgen verzekeringnemers meer mogelijkheden om de verzekering en eventuele uitkering waardevast te maken. Qua index biedt MOVIR nu dus ook een uitgestelde index aan met naar keuze 1,2,3,% of CBS.


Uit voorwaardenvergelijkingen en gesprekken met adviseurs bleek dat de dekking van het uitlooprisico werd gemist. Ook was er behoefte aan meer mogelijkheden om de verzekering en eventuele uitkering waardevast te maken. Niet alleen qua indexpercentages, maar ook qua vorm. Dit ‘gat’ vullen we nu op’, vertelt Movir-directeur Louis van Drunen trots.

Wij hebben onze prioriteit gelegd bij aansluiten van onze verzekering op de verhoogde AOW-leeftijd. Daarom introduceerden we in september 2012 eerst de nieuwe eindleeftijden 66 en 67 jaar. Nu is het tijd om onze voorwaarden te verbeteren’, geeft Van Drunen als toelichting op de introductiedatum.

De nieuwe voorwaarden gaan in met terugwerkende kracht per 1 januari 2013.

Eind 2012 werd Movir voor de derde keer op rij uitgeroepen tot beste inkomensverzekeraar.


‘Deze mooie titel willen we uiteraard behouden. Maar uiteindelijk doen we het voor de klant. Die willen wij zekerheid bieden. Wij zijn dan ook voortdurend bezig om onze producten en dienstverlening te verbeteren’, aldus Van Drunen.

« Terug naar nieuwsoverzicht