Kenmerken AEGON AOV op een rij

dinsdag, 5 februari 2013

Bent u ondernemer? En bent u op zoek naar een flexibele arbeidsongeschiktheidsverzekering? Een verzekering waarbij u de dekking, en daarmee de premie, zelf bepaalt? Dan is mogelijk de AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering het product dat u zoekt.

Beroepsdekking bij AEGON AOV: altijd als vaste zekerheid

U bent verzekerd voor uw eigen beroep. Als u uw eigen beroep niet meer kunt doen, komt u in aanmerking voor een uitkering. AEGON verplicht u nooit een ander beroep te nemen. Wilt u zelf graag omscholen of een aanpassing in uw werk? Dan kijken zij samen met u naar de mogelijkheden.

Sommenverzekering AEGON AOV : Verzekerd bedrag is altijd basis van de uitkering

Een uitkering = het uitkeringspercentage x het verzekerde jaarbedrag
Bij een uitkering controleert AEGON niet of uw inkomen daalt door uw arbeidsongeschiktheid. Ook controleren zij de hoogte van uw inkomen niet. De mate waarin u arbeidsongeschikt bent en het bedrag dat u verzekert, bepalen de hoogte van uw uitkering. Wel zo duidelijk!

Premie AEGON AOV afstemmen op werkelijke werkzaamheden

Uw beroep en uw werkelijke werkzaamheden bepalen hoeveel premie u betaalt. Ondernemers met hetzelfde beroep hebben soms heel verschillende risico’s. Een ondernemer met minder risico betaalt bij AEGON ook minder premie.

Drie dekkingsvarianten AEGON AOV

* Ongevallen
* Ongevallen en ziekten exclusief psychische ziekten
* Ongevallen en ziekten inclusief psychische ziekten

U kunt door verschillende oorzaken arbeidsongeschikt worden. Door een ongeval of door ziekte. Door een lichamelijke ziekte maar ook door een psychische ziekte. Bij AEGON kiest u zelf welke oorzaken u wel of niet verzekert.

Flexibibiliteit AEGON AOV

U kiest welke oorzaken u verzekert. Ook kiest u hoe lang of kort uw eigen risicotermijn is. Hoe lang u een uitkering wilt ontvangen als u arbeidsongeschikt wordt. En bijvoorbeeld ook tot welke leeftijd u verzekerd bent. U kunt de dekking afstemmen op uw behoefte.

Overstapservice AEGON AOV

Heeft u al een verzekering maar wilt u overstappen naar de AOV van AEGON? Dan helpen wij u daarbij met het overstapformulier. Wordt u door AEGON geaccepteerd? Dan heeft u gratis dekking tot de overstapdatum. Wordt u tijdens het overstappen arbeidsongeschikt en betaalt uw oude verzekeraar uw uitkering niet door? Dan neemt AEGON de uitkering gewoon over zonder nieuwe eigenrisicotermijn.

Transparante schadebehandeling AEGON AOV en second opinion

Als u het niet eens bent met de vaststelling van uw uitkering dan kunt u dat aan AEGON doorgeven. AEGON probeert er samen met u uit te komen. Lukt dat niet? Dan heeft u recht op een second opinion, een herbeoordeling.

Leesbaar en begrijpelijk AEGON AOV

De voorwaarden zijn in vraag- en antwoordvorm geschreven. Alle informatie is in begrijpelijke taal geschreven. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten.

Voorlopige dekking AEGON AOV

Soms heeft AEGON nog vragen nadat u een aanvraag instuurt. Of moet u gekeurd worden. U krijgt dan, als dat kan, een voorlopige dekking. AEGON probeert u altijd een voorlopige dekking te geven die gelijk is aan de dekking die u aanvraagt. Als een voorlopige dekking niet of beperkt mogelijk is, ontvangt u daarvan bericht.

Lees meer over Aegon AOV Zelfstandigen

Wilt u meer informatie of deze AOV verzekering afsluiten? Neem contact met ons op.

U kunt een gratis AOV offerte aanvragen van de goedkoopste AOV voor u.

« Terug naar nieuwsoverzicht