Extra mogelijkheden Allianz Absoluut AOV

donderdag, 28 maart 7669

Als ondernemer kunt u buitenspel komen te staan door ziekte of een ongeval. Als u dan niet meer kunt werken, heeft dat grote gevolgen voor uw inkomen. Zelfs uw onderneming kan in gevaar komen. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Allianz Nederland zorgt u ervoor dat u uw levensstijl kunt behouden.

Veel ondernemers zien het nut van een AOV wel in, maar vinden de prijs vaak te hoog. Wij kennen uw twijfels. Maar de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid zijn te groot om niets te regelen. Allianz Nederland biedt u goede en betaalbare oplossingen voor uw inkomenszekerheid.

De Allianz Absoluut AOV biedt u standaard veel extra’s.

Geneeskundig onderzoek
U kunt om de drie jaar op kosten van Allianz Nederland een medisch onderzoek laten uitvoeren.

Re-integratie
U wilt zo snel mogelijk weer aan de slag. Allianz Nederland helpt u daarbij met individuele begeleiding. Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde bedrijven die gespecialiseerd zijn in hoe u uw werkzaamheden als ondernemer het beste kunt voortzetten.

Uitkering bij zwangerschap
Vrouwelijke ondernemers krijgen bij zwangerschap gedurende 16 weken 50% van het verzekerde bedrag voor het eerstejaarsrisico uitgekeerd. Op de uitkeringsduur wordt de gekozen eigen risicotermijn in mindering gebracht.

Premierestitutie bij arbeidsongeschiktheid
Als u een uitkering krijgt voor het na-eerstejaarsrisico (Rubriek B) betaalt Allianz Nederland de premie op basis van het uitkeringspercentage.

Aanpassing verzekerd bedrag
U kunt het verzekerd bedrag jaarlijks tot 10% verhogen zonder medische waarborgen. Ook kunt u het verzekerd bedrag jaarlijks met maximaal 10% verlagen zonder opgave van reden.

« Terug naar nieuwsoverzicht