MOVIR en PZO gaan verder

dinsdag, 21 februari 2012

Esther Raats-Coster, voorzitter van het Platform Zelfstandig Ondernemers (PZO), en Louis van Drunen, directeur Movir, hebben een convenant getekend met als doel om de bewustwording van financiële risico's bij zelfstandigen bij arbeidsongeschiktheid te vergroten.

Esther Raats-Coster, die in het vakblad VVP uitgebreid wordt geïnterviewd: “Wij vinden het erg belangrijk dat zzp’ers zich bewust zijn van alle risico’s rondom arbeidsongeschiktheid. Wat betekent dit voor de onderneming, maar ook voor de privésituatie? De gevolgen kunnen enorm zijn. Onlangs bleek dat 58 procent van de zzp’ers deels of helemaal niet verzekerd is tegen arbeidsongeschiktheid vanwege de hoge kosten die de verzekering met zich meebrengt."

Veel zzp'ers vinden een aov te duur.

Raats:”Duur is bij arbeidsongeschiktheid een relatief begrip. Betaalbaar en passend bij de situatie is waar het om gaat. Ik ben daarom blij dat PZO zich dit jaar onder andere richt op arbeidsongeschiktheid. In april brengen wij dit onderwerp en onze oplossingen bovendien specifiek onder de aandacht van de leden.” (bron: VVP)

Meer weten over de AOV's van MOVIR? Kijk dan hier.

Wist u dat u elke AOV van MOVIR via ons provisievrij kunt afsluiten? Hiermee behaalt u nog eens 12,5% doorlopende premiekorting!


ander nieuws over MOVIR:

extra premiekorting PZO leden bij MOVIR
Starterskorting ook bij MOVIR
93% beveelt MOVIR aan
Verlaging tarieven MOVIR medici
MOVIR acceptatie versoepeld
Movir deelt winst wederom met advocaten

« Terug naar nieuwsoverzicht