Zelf AOV berekenen

donderdag, 18 augustus 2011

‘AOV’ staat voor Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Ondernemers vinden dat vaak een lastige, dure en onnodige verzekering. Althans, dat vindt de gemiddelde ondernemer*.

Een goede AOV afsluiten kan lastig kan zijn. En ja, geregeld ook duur. En onnodig? Hopelijk wel. Soms, als er voldoende andere middelen voorhanden zijn, is dat inderdaad zo.

REAAL is een bekende AOV verzekeraar met diverse AOV verzekeringen. Om consumenten te helpen de premie te berekenen voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering, heeft REAAL een speciale website ontwikkeld, www.aovberekenen.nl.

Daar neemt de website AOVberekenen.nl u aan de hand, door de kleine lettertjes heen.

Op de website AOV berekenen.nl wordt helder uitgelegd wat een AOV voor u doet, welke keuzes u kunt maken en wat dit betekent voor de dekking en de premie. Lees de informatie, maak de premie berekeningen en bekijk wat een goede AOV u kost.

Hebt u de berekening gemaakt en wilt u de REAAL offerte en premie vergelijken zonder provisie?

Vraag hier uw gratis offerte of premievergelijk voor de gewenste AOV zonder provisie.

Betaal alleen éénmalige afsluitkosten voor uw AOV zonder provisie of met provisiekorting. Betaal duizenden euro's minder voor exact dezelfde AOV. U weet wat u wilt, wij maken het tot de goedkoopste AOV.


* Onderzoek: de rationele ondernemer VVV nov 2007

« Terug naar nieuwsoverzicht