AOV ZZP meer belangstelling

maandag, 29 november 2010

Het aantal zzp'ers is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Nederland telt er nu ruim 630.000, 9% van de beroepsbevolking. Opmerkelijk is dat het aantal zzp'ers dat in 2009 een AOV heeft afgesloten fors is toegenomen. Bij vrouwelijke zzp'ers gaat het om een stijging van 9% en bij mannen om 1%. Ongeveer de helft van het aantal zzp'ers heeft intussen een AOV.*

De cijfers betekenen dat ongeveer de helft van het aantal zzp'ers nog geen AOV heeft.

De arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van REAAL bieden u als ZZPér goede mogelijkheden voor een passende AOV. Alle AOV's van REAAL kennen een ruime dekking, soepel acceptatiebeleid en scherpe premies. Bovendien is er een prima variatie tussen de diverse AOV's.

Voor uw gemak staan ze nog even op een rijtje met enkele in het oog springende kenmerken:

Reaal UNIM Plus: dekking bij overlijden partner en kind, 100% zwangerschapsdekking (onder aftrek van het eigen risico) en geen inkomenscorrectie bij arbeidsongeschiktheid.
Reaal UNIM AOV: dekking bij overlijden partner en kind, keuze uit drie dekkingsvarianten (passar, beroepspolis en beroepspluspolis), extra uitkering van 50% verzekerde daguitkering (onder bepaalde voorwaarden)
Reaal Ondernemers AOV: geen inkomenscorrectie bij arbeidsongeschiktheid, standaard no-claimregeling tot en met 20%, dekking bij adoptie en zwangerschap, dekking bij overlijden partner en kind en psychische oorzaken uit te sluiten met premiekorting.
Reaal UNIM Werknemers AOV persoonlijke verzekering die mee kan verhuizen naar nieuwe werkgever, kan afgesloten worden op beroepsarbeidsongeschiktheid.
Reaal Uitgaven AOV: sommenverzekering waarbij elke vorm van uitgaven te verzekeren (bruto of netto) voor werknemers en zelfstandigen. Bij verhuizing kan de verzekerde jaarrente met maximaal 25% worden verhoogd.

Meer weten?Ga naar Reaal AOV Verzekeringen of neem contact met ons op of vraag direct een offerte .

« Terug naar nieuwsoverzicht