Premiedaling Waerdevol Woonlastenverzekering

maandag, 22 februari 2010

De premies voor de Waerdevol Woonlastenverzekering worden met 21% verlaagd.

Deze verlaging geldt voor alle (lopende en nieuwe) aanvragen, waarvoor vanaf 22 februari het door de klant getekende, originele aanvraagformulier door Callas wordt ontvangen. Hiermee bevestigt inbiznis dat de Waerdevol woonlastenverzekering de scherpste in de markt is, gecombineerd met uitstekende voorwaarden.

Afsluitprovisie Waerdevol Woonlastenverzekering

De afsluitprovisie is variërend van 0% tot en met 30%. In het kader van de beloningstransparantie is de provisie nu ook opgenomen op het aanvraagformulier. Wij bieden u in principe altijd de offerte zonder afsluitprovisie.

Lees ook:

Waerdevol Woonlastenverzekering

De premie voor de Waerdevol Woonlastenverzekering behoort tot de scherpste in de markt. De verzekeringspremie kan zowel per maand als ineens (koopsom) worden betaald. Het is ook mogelijk een combinatie van maandpremie en koopsom te kiezen.

De Waerdevol Woonlastenverzekering is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Bovemij Verzekeringen N.V. (100% dochter van BOVAG). Exclusief ontwikkeld voor en uitsluitend verkrijgbaar bij de financieel adviseurs die zijn aangesloten bij Waerdevol financiële producten.

Downloads
consumentenfolder Waerdevol Woonlastenverzekering
consument en Geldgids Waerdevol Woonlastenverzekering
algemene voorwaarden Waerdevol Woonlastenverzekering

Wilt u meer informatie of deze AOV verzekering afsluiten? Neem contact met ons op.

U kunt een gratis AOV offerte aanvragen van de goedkoopste AOV zonder provisie.

« Terug naar nieuwsoverzicht