AOV gemakkelijk en risicoloos oversluiten naar AEGON

zaterdag, 30 januari 2010

AEGON neemt een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), ondergebracht bij een andere verzekeraar, over met een gelijkwaardige dekking. De periode waarin de overstap wordt verwerkt wordt daarnaast gratis meeverzekerd zodat de verzekerde geen inlooprisico heeft.

Met de AOV oversluitservice kunnen klanten met een bestaande AOV zonder risico en met een verkort aanvraagformulier/gezondheidsverklaring overstappen en oversluiten naar een goedkopere AOV.

Hierbij wordt uitgegaan van een gelijkwaardige dekking.

Het oversluiten is risicoloos omdat AEGON gratis een volledige dekking geeft in de periode waarin de overstap wordt geregeld. Deze periode is maximaal 3 maanden voorafgaand aan de ingangsdatum.

Om de periode tussen opzegging en oversluiten te overbruggen geeft AEGON gratis inloopdekking.

Bij arbeidsongeschiktheid die ontstaat binnen deze dekkingsperiode voorafgaand aan de ingangsdatum wordt geen nieuwe eigenrisicotermijn toegepast. De claimbehandeling en uitkering worden overgenomen zodra de verzekering bij AEGON ingaat. De klant zal daar geen nadeel van ondervinden.

Iedere klant kan gebruik maken van de oversluitservice en zijn lopende AOV oversluiten als de AOV wordt overgesloten naar de Aegon AOV Zelfstandigen met een gelijkwaardige dekking of een risicoverlaging. Bij risicoverzwaring is de oversluitservice niet van toepassing.

Wilt u meer informatie of deze AOV verzekering afsluiten? Neem contact met ons op.

U kunt ook een gratis AOV offerte aanvragen, zonder provisie de goedkoopste AOV.

« Terug naar nieuwsoverzicht