De Goudse ZelfstandigVerzekerd Lite AOV

goudse

De Goudse ZelfstandigVerzekerd Lite is uitstekend geschikt voor ondernemers die een gewone arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te kostbaar vinden, zoals starters en part-time ondernemers én voor ondernemers die vanwege medische oorzaken geen volledige AOV kunnen sluiten.

Vindt u het belangrijk om uw inkomen te beschermen tegen het risico van arbeidsongeschiktheid maar is de premie een bezwaar? Dan biedt De Goudse ZelfstandigVerzekerd Lite u een betaalbare oplossing. U bent verzekerd voor ongevallen en voor ernstige ziektes, maar niet voor een griepje.

Voor deze uitstekende basisvoorziening betaalt u slechts circa een derde van de premie voor een uitgebreidere verzekering. Daar komt bij dat de premie fiscaal aftrekbaar is en dat u de eerste drie jaar een speciale instapkorting krijgt:

* Eerste jaar 30% korting
* Tweede jaar 15% korting
* Derde jaar 10% korting

Dit product maakt onderdeel uit van De Goudse OndernemersImpulz. Als u hierbinnen meerdere verzekeringen combineert, profiteert u van belangrijke voordelen, zoals premiekorting.

Ernstige aandoeningen
De Goudse ZelfstandigVerzekerd Lite geeft u recht op uitkeringen als u wordt getroffen door een in de polis genoemde ernstige aandoening, zoals een hartinfarct, beroerte, kanker, nierfalen of blindheid. U ontvangt dan het eerste jaar de volledige verzekerde jaarrente in maandelijkse termijnen, ongeacht de mate van arbeidsongeschiktheid. Daarna lopen uw uitkeringen gewoon door en worden ze berekend op basis van uw arbeidsongeschiktheidspercentage als gevolg van de ernstige aandoening. U heeft recht op uitkeringen zolang u arbeidsongeschikt bent als gevolg van de ernstige aandoening, tot de afgesproken eindleeftijd. Zekerheid voor de lange termijn!

Maatwerk
U bepaalt zelf hoe hoog de jaarrente is, met een minimum van € 2.500,- en een maximum van € 50.000,-. Ook de keuze van de eindleeftijd is vrij, waardoor u de verzekering eenvoudig kunt afstemmen op uw specifieke wensen en mogelijkheden.

Ongevallendekking
Bij overlijden door een ongeval wordt éénmaal de verzekerde jaarrente uitgekeerd aan de nabestaande. Als u door een ongeval blijvend invalide zou worden, ontvangt u een eenmalige uitkering van vier keer de jaarrente vermenigvuldigd met een percentage dat afhangt van de mate van invaliditeit. Zou u bijvoorbeeld een jaarrente verzekeren van € 25.000,- en door een ongeluk uw onderarm moeten missen (70% invaliditeit), dan ontvangt u een uitkering van € 70.000,-.

Belangrijke extra’s De Goudse ZelfstandigVerzekerd Lite AOV

* Tot uw 55e kunt u eens per jaar zonder medische keuring het verzekerde bedrag met maximaal 10% per jaar verhogen, met een maximum van 15% per drie jaar
* Bent u langer dan één jaar geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt als gevolg van een ernstige aandoening, dan betaalt u geen verzekeringspremie meer of slechts een gedeelte hiervan. Uw uitkeringen lopen uiteraard gewoon door. Heeft u gekozen voor een wachttijd van twee jaar dan gaat de premievrijstelling in na twee jaar
* Als u na drie jaar overstapt op een completere dekking, hoeft u geen medische waarborgen te overleggen, ook niet als u op dat moment ziek zou zijn
* U heeft recht op persoonlijke begeleiding bij re-integratie en komen de kosten van eventuele omscholing en andere noodzakelijke aanpassingen voor rekening van De Goudse

Lees ook De Goudse ZelfstandigVerzekerd AOV

Voor de exacte dekking download u hier de polisvoorwaarden.

Wilt u meer informatie of deze AOV verzekering afsluiten? Neem contact met ons op.

U kunt een gratis AOV offerte aanvragen van de goedkoopste AOV zonder provisie.