Extra premiekorting MOVIR voor medisch specialisten

donderdag, 15 december 2011

Veel Medisch specialisten kiezen bewust voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir. De jarenlange ervaring van deze verzekeraar met medische beroepen en het onderlinge verleden dragen bij aan diepgaande kennis van de problematiek van medici en medisch specialisten in het bijzonder.

Onlangs nog liet Movir door TNO onderzoek doen naar de risico’s van overbelasting bij gynaecologen.

Bovendien werd Movir vorige maand opnieuw uitgeroepen tot beste inkomensverzekeraar door Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs.

Coöperatie Vrijgevestigd Medisch specialisten (CMS ASz) te Dordrecht is een staffelarrangement overeengekomen met arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir. Hierdoor ontvangen de leden van de Coöperatie een korting op hun verzekeringspremie bij Movir.

Met het staffelarrangement ontvangen de leden per 1 januari 2012 een staffelkorting van 9% op de premie van hun arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir. Jaarlijks wordt het kortingspercentage opnieuw bepaald op basis van het aantal leden dat bij Movir verzekerd is.


Meer weten over de AOV's van MOVIR? Kijk dan hier. Wist u dat u elke AOV van MOVIR via ons provisievrij kunt afsluiten? Hiermee behaalt u nog eens 12,5% doorlopende premiekorting!

ander nieuws over MOVIR:

Starterskorting ook bij MOVIR
93% beveelt MOVIR aan
Verlaging tarieven MOVIR medici
MOVIR acceptatie versoepeld
MOVIR AOV voor Medici
MOVIR AOV voor Zakelijke Professionals
Movir deelt winst wederom met advocaten


« Terug naar nieuwsoverzicht